Citeste o carte!

Nu ma mira nici ca  Cheloo vorbeste despre carti, nici ca n-o face mai des, si nici ca atunci cand o face e trecut cu vederea. Chiar daca nu mi-ar place Parazitii, l-as aprecia foarte mult numai pe lucrul asta; n-am mai auzit pe nici un „artist” roman vorbind despre istorie, despre cum televizorul distruge minti si cartile ne dezvolta imaginatia, creativitatea…

In afara de el cine sa vorbeasca despre lucruri din astea? Cine? Inna? Connect-r? Antonia?* hahaaha

Mesaj clar, scurt si la obiect:

4:13 …nu cred atat de mult in latinitatea poporului roman. Pustii ar trebui sa studieze mai mult istoria alternativa, nu ce-au invatat in scoala. Cred ca, daca tot au internetul la dispozitie, internetul-aceasta arma care a distrus zeci de industrii, ar trebui sa-l foloseasca sa se cultive.

…Reintoarcerea la istorie poate sa ridice cumva sentimentul national. Nu suntem o natie de javre, suntem doar o natie slaba pentru ca ne complacem in situatia in care suntem.

…Copii, lasati internetul, lasati scrisul la tastatura, puneti mana, mai scrieti, luati cartea, ca nu e o rusine sa citesti, pentru ca cartile dezvolta imaginatia asa cum televizorul nu poate s-o faca. Daca citesti un rand si inchizi ochii, iti poti imagina. Televizorul iti da direct ce ai de vazut.

Eu m-as bucura daca s-ar implica in politica, da n-ar fi sustinut de aceiasi cretini care l-au votat mai intai pe Basescu si acum spera ca salvarea sa vina de la Ponta. Din pacate.

*nu intru in alde Liiceanu, Dinescu, CTP etc., etc. din motive evidente.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s