Cand incepe viața să fie sacră?

Se pare ca avem aici la noi in tara o asociație numita Provita. Și nu, nu sunt pro vite aka vaci aka fermieri sau ceva după cum sugerează numele.

Să explic. Ce susțin ei e aparent simplu: dacă a fost conceput e ființă umană. Ergo, să-l omori e crimă.

Unii merg mai departe și cred că să folosești metode contraceptive e o crima pentru că e de fapt un avort pentru că omori civilizații.

Atrag atenția asupra faptului ca pentru ăștia viața pare să fie sacră doar pentru oamenii între 0 si 9 luni.

Nu încearcă să închidă orfelinatele adoptând copii (pt că asta e ceva ce ar face Iisus) sau să ajute copiii care mor de diverse boli construind spitale. Sau sa ajute viitorii adulți care vor fi copiii ăștia pentru care se luptă ei încercând să stabilizeze economia ca să existe slujbe și să poată trăi decent.

aici o să fac o paranteză

Apropo de viitorii adulți. Văd in ultimele zile blogul unui isteric care susține că în Ro nivelul de trai o să scadă sub cel al Chinei. E isteric dar probabil are dreptate. Și atunci trebuie să fii nebun să faci copii numai ca să-i vezi cum se chinuie (numai până la 40 de ani, când se sinucid).  De asta scade populația. Nu numai în Ro, și China are problema asta.

Teoria mea este că, dacă într-adevar o să ajungă în așa hal lucrurile prevăd că singurii care o să mai facă copii o să fie țiganii și fundamentaliștii. Succes să-i pui pe ăia la muncă.

Lăsând de o parte faptul că embrionul n-are șira spinării sau psihic, printre altele, de ce nu se oferă indivizii și individele astea să facă transplant de uter cu femei care vor să avorteze? Și să le crească copiii dacă tot sunt acolo (după ce au închis orfelinatele, desigur).

Mi se pare extrem de suspect că oameni și copii reali mor în fiecare zi, din cauze reale și ăștia se îngrijorează din cauza unor oameni care nu sunt și nici nu ar putea să fie, încercând să inventeze o crimă care nu există.

Menționez că nu sunt numai împotriva avortului și contracepției, ci și eutanasiei și fertilizării in vitro și terapiei cu celule stem. Sunt și împotriva homosexualilor deși ar trebui să fie prieteni pentru că cine are mai puține avorturi decât homosexualii?

Mai toți sunt fluturători de biblie. Deși Dumnezeu e cel mai mare ucigaș de copii, dar probabil e awwwright pentru că erau deja născuți (trololol).

Mai e și problema ignorată de toată lumea a faptului că ignoră liberul arbitru și încearcă să spună unor adulți raționali ce să facă cu corpul lor și în ce să creadă. Se axează pe femei, desigur. Doar bărbații nu pot avorta.

Probabil pornografia infantilă ar înflori (cu atâția copii crescuți de oameni la care nu le place de ei ar fi inevitabil) așa că ăsta ar fi un plus pentru unii.

Pe saitul oficial al organizației există inevitabila pagina cu mărturii în care femei se plâng că le pare rău că au făcut avort etc. etc. Bine, înțeleg asta dar atunci de ce nu încearcă organizația asta să ofere consiliere psihologică și asistență pentru femeile insărcinate? Probabil pentru că e mai complicat decât să scoți căcaturi pe gură.

Concluzie: oamenii pro viață nu vor să nu moară copilul tău. Vor doar să moară în mod natural, de ex. foame. Poți să-l naști și după aia să-l pui frumos într-un tomberon sau ce preferi și să-l lași acolo. Ceva gen moartea bio.

Unii au prea mult timp liber.

 

Edit: am găsit informații care susțin teoria că oamenii ăștia sunt printre cei mai ipocriți din Ro.

Am dat de un episod întreg al emisiunii În premieră de pe antena3 dedicat problemei bebelușilor. Frumoasa țară e pe locul 1 din Europa la bebeluși morți …wait for it… după ce se nasc.  Hahahaha cred că ăștia au –The Provita seal of approval– so no biggie.

Pentru cine vrea să vizioneze, aici.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s