Head prolapse elegy si The desperate sadness of a cross section – Shintaro Kago

citeste aici si aici

Le pun impreuna pentru ca in ambele e vorba de femei care sunt diferite si asta le face sa se simta si sa fie singure intr-un oras cu 13 milioane de locuitori.

Desperate sadness e una din lucrarile lui Kago care s-ar incadra la comedie. O raza spatiala desparte o tipa in doua jumatati, una controlata de emisfera stanga (partea sappy si violenta in acelasi timp care ar face orice sa gaseasca dragostea) si una controlata de emisfera dreapta (creierul rational care se iubeste pe sine aka aici apare selfcest).

Head prolapse elgy are ca personaj prncipal o femeie careia sa intampla sa-i iasa capul, impreuna cu organele interne si sa zboare prin aer (asta se numeste la Kago prolapse), de fiecare data cand are un orgasm. Bineinteles, sperie pe toata lumea, se trezeste singura si depresiva. But no worries, „she is resilient because she is a woman” (citat verbatim din manga) si descopera curand ca sangele ei poate infecta alti oameni cu aceeasi boala pe care o are si ea, numai ca nu poate influenta care parte a corpului va zbura. Asta se dovedeste a fi o problema.

Reclame

Un gând despre „Head prolapse elegy si The desperate sadness of a cross section – Shintaro Kago

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s