Observ un trend aici

Se pare ca destui politicieni/religiosi anti gay sunt gay.

Cred probabil ca daca striga suficient de tare, daca multi oameni vad ce anti-gay sunt ei, or sa ajunga prin magie straight. Asa trebuie sa gandeasca ei din moment ce sunt atatea lucruri pe care un politician se poate axa si ei aleg, din toate problemele alea mult mai grave pe care le are lumea, tocmai subiectul asta. Care ii face ipocriti si vulnerabili.

Merg mai departe cu rationamentul si spun ca toti oamenii care au orice de natura sexuala/lupta anti-gay si alte lucruri in genul ca subiectul cel mai important pe lista lor sunt obsedati sexual, gay sau pedofili. Fara exceptie.

Pastorul baptist de care vorbeam acum ceva vreme, de exemplu.

Oameni sunt omorati, femei violate, politisti in spital -in fiecare zi- si mafia tiganeasca are tot mai multa putere. Nu in Lalaland, aici in Romania, sub nasul lui, in comunitatea pe care individul o „pastoreste” (la modul ironic ca el probabil sta toata ziua si face laba si dupa aia scrie articole despre femei care il dau de gol si cand il suna nevasta-sa ii zice „am fost ocupat rau iubi, check out mah articles”). Si el scrie articole despre fetisul lui cu baticuri si chiar ii prosteste pe unii care se uita si vad „Dumnezeu, chestii” si merg la el la biserica si ii dau 10% din ce castiga.

De asta e asa entuziast sa le spuna la oameni sa vina la biserica, ca sa-i dea fraierii bani, sa-si plateasca abonamentele la situri porno specializate pe fetisuri. Si dupa aia sa fie inspirat sa scrie mai multe articole.

Mai multe despre Hinkley, sau pentru cine nu crede ca ce zice Sky mai sus e adevarat aici si aici.

 

Un gând despre „Observ un trend aici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s