Vagabond prin lume

Pentru ca o sa mai dureze ceva pana pana voi ajunge eu sa bat lumea in lung si-n lat, si fiindca nu am nici bani si nici curajul lui Andre Brugiroux s-o pornesc asa cu rucsacul in spate, fara parale, fara sa stiu unde merg si ce o sa fac cand ajung acolo, stau si citesc ce scriu altii.

Jurnalul unui vagabond prin lume e o carte scrisa de un tip, Costin Stefan, care a plecat intr-un an in vacanta in India (era 2006) si s-a gandit sa scrie pe blog ce face in fiecare zi. A avut multi vizitatori, a mai vizitat niste tari, a mai scris ceva si dupa aia a scos cartea. Cea mai mare parte e ocupata de India, cam un sfert.

Imi place nu numai cum povesteste el ce-a vazut pe acolo, dar si ca are o viziune foarte optimista asupra vietii. Din cum scrie reiese ca e foarte deschis, de fapt spune si el la un moment dat ca daca esti deschis si vorbesti cu oamenii ai numai de castigat.

2 gânduri despre „Vagabond prin lume

  1. Nici eu nu as avea curajul sa merg in lume doar cu ruxacul in spate si fara bani… Poate pentru un barbat este din unele puncte de vedere mai usor, dar o femeie poate fi rapusa atat de usor (sa nu uitam, in lume exista si pericole, nu numai frumusete).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s