De ce te-ai uitat TU la Dragon Ball Z?

 

Eu mă uitam acu niște ani când era pe TVR2. E unul din animeurile care ar trebui să facă excepție de la rule 34 (pt. dacă vezi odata deja ai nevoie de brain bleach- mușchii mușchilor lor au mușchi care fac sex unii cu alții).

3 gânduri despre „De ce te-ai uitat TU la Dragon Ball Z?

  1. Glumesti?!? Ador DBZ! Pe atunci nu aveam net si auzisem vag de acest serial, continuarea de la DB dupa care muream si despre care discutam cu toti pruncii de la bloc. Am tot asteptat sa dea tvr2-ul si asteptam degeaba, apoi au dat pe Cartoon Network England care era difuzat cand si cand de compania mea de cablu in loc de varianta Europe de pe atunci si peste nu mai stiu cate luni l-am descoperit pe RTL2. Vedeam de la ora 20 doua episoade timp de o ora. Da. Atatea reclame dadeau. Dar le suportam de dragul DBZ. Pe cand au inceput sa difuzeze la TVR2 si apoi sa cenzureze, eu eram cu episoadele muuuuult mai inainte.
    Oh, si ma enerveaza cu cenzuratul… So, boys have wee wees. Deal with it!!! Cat de violenta, sunt sigura ca se gaseste multa pe youtube daca dam search la ‘kicking emo’s ass’

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s