Kakusei Shigansha – KUROKAWA Azusa

Arta – poate cea mai realistă și frumoasă pe care am văzut-o la un yaoi. Povestea în sine? Ce poveste? Și nu, nu e porn with out plot.

Humble salaryman, Mizutani, was really jealous when he found out that the kouhai he once tormented in baseball club, Tamaki, had metamorphosed into a beautiful live-action hero! To make things worse, on their reunion, Mizutani was even forcibly raped by Tamaki. “Sempai, I’m going to make you come. Just like a woman…”

Primele trei capitole. Din care nu înțeleg decât că rape is awwright. N-au cap, n-au coadă, sunt varză.  Și totuși multe fetițe cretine care cred că Mi-a placut violul, a fost tanoshii   îi dau 10 numai pentru asta.

Și totuși ultimul oneshot, Moonfish, care nici măcar nu e yaoi, merită citit. Nu știu dacă e noroc chior, sau o chestie din aia care se întâmplă o dată în viață, dar e foarte, foarte bun.

La un moment dat, oricine va dori să-și distrugă aproapele. Chiar dacă o simțim ca pe o dorință trecătoare, e adânc înrădăcinată în natura umană.

2 gânduri despre „Kakusei Shigansha – KUROKAWA Azusa

  1. Salut! Citatul iti apartine sau are alt autor? Te referi la aproape in sensul de un om anume sau in general ? Spor la treaba si toate cele bune!

    • Formularea imi apartine. Aproape in sens general. As fi intrat mai in detalii in legatura cu ‘omul anume’ din oneshotul de care vorbeam, dar nu vreau sa dau spoilere.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s