Undead – Inoue Kazurou

Capitolele 1 și doi doar pentru că din păcate numai ele sunt traduse.

E prima dată când văd zombie romance într-o manga relativ normală. Am mai văzut ceva în genul în unele guro.

 

Furuchi are în sfârșit întalnire cu băiatul de care îi plăcea încă din liceu. Se trezește de dimineața, păsărelele ciripesc, totul e bine, lumea e vazută prin ochelari roz. Merge fericită spre locul întâlnirii când… o calca o mașina și moare.

 

Mineta o așteapta ore în șir pâna cand merge acasă și îl sună un coleg să-i spună că Furuchi a murit, dar i-a dispărut corpul din morga. Tocmai atunci cineva sună la usa. Ghici cine e…

Tipu se apuca repede sa caute pe google (unde altundeva?) despre zombies și citeste un articol despre pericolele descopunerii premature din cauza prietenilor neatenti așa că, evident, îi spune să se mute cu el.

Problema e că ea habar n-are că e moarta așa că Mineta încearcă să păstreze secretul. Decât că e mai greu dupa ce incepe sa umple casa de membre care-i cad și chestii.

În capitolul 2 Obano e un comediant amator. Din pacate lumea râde mai mult de el decat de glumele lui. Totuși el și partenerul sau Tobii încearcă. Pana când Tobii nu mai poate și se decide să o dea naibii de treabă. Și după aia moare. Obano adică. Dar revine ca zombie pentru că are niște treburi de rezolvat (vrea să câștige un turneu de bancuri sau ceva în genul).

Anunțuri

5 gânduri despre „Undead – Inoue Kazurou

    • Hei și ție. Mă bucur că iți place blogul meu. În legătură cu link exchange-ul, e okay dacă îți pun link-ul la ‘niște saituri de pierdut timpul…’?
      Pot să te întreb de ce scrii în engleză?

  1. Da..banuiesc ca e okay. De ce scriu in engleza…imi suna mult mai poetic. Pot sa ma joc cu expresiile si paragrafele mult mai usor. And I love IT> 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s