Maine ne infesteaza gandacii

Maine vin niste avioane cu tiganii care i-au innebunit pe francezi.

Deja suntem in cacat. Eu nu vad iesire din situatia asta. Adica alta decat sa stam, sa ne gandim bine daca tot ce fata si arata omeneste e om si sa actionam. Daca ajungem la concluzia ca ‘da’ singurul lucru pe care il putem face e sa asteptam calmi inca vreo cincizeci de ani, preocupandu-ne cu probleme secundare, pana aceste ciume or sa ne aduca pe cale de disparitie si atunci, poate, nu stiu, poate se trezesc rusii, poate chinezii si or sa faca ei ce trebuie.

A doua varianta -pentru care n-avem sange in coaie- e sa ne apucam noi de trebusoara. Le facem niste cotete cum au ciumatii pe undeva pe langa Dunare, ii strangem acolo si ii omoram.

Trolian n-a adus tara asta intr-o situatie suficient de rea incat sa reactineze oamenii. La fel si in problema cu tiganii. Lumea nu constientizeaza gravitatea situatiei. Chiar si eu, daca nu as sta intr-un oras in care poate mai mult de jumatate din populatie are minunata culoare ciocolatie a cacatului, as da la o parte problema asta ca fiind neimportanta.

Tiganii ne iau tara. Se balacesc toata ziua in propriile fecale sau se fut ca sa mai faca niste copii (inafara de aia 10 pe care ii au deja si ii trimit la cersit si furat) si primesc bani de la stat pentru asta, pentru a continua sa existe si sa fie niste paraziti, in timp ce oameni ca maica-mea muncesc 8-10-12 ore pe zi, din cauza reducerilor de personal, la stat, pe un salar de mizerie.

Ma enerveaza cand aud pe la televiziuni tot felu cretini scelerati care incep sa tipe ‘discriminare!!!’ si ‘romii (din ROMania geddit) trebuie educati si ajutati’ si ‘vai saracii’. Eu nu le doresc raul oamenilor alora. Ii inteleg ca sunt prosti. Ce le doresc eu e sa se mute aici macar un an.

Reclame

Un gând despre „Maine ne infesteaza gandacii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s