Atrocious Fairy Tales for Adults – Morizono Milk si Murasaki Kyakuro

Ce coperta frumoasa… Pacat ca asta e singura parte care imi place. Din cele doua volume am reusit sa citesc numai doua capitole. Pentru ca atat ma tinea stomacul. Prima poveste, Cenusareasa, incepe cu un regizor care cauta actrita perfecta pentru ultimul si cel mai mare film al sau. Desi mor vreo doua, trei muieri pe acolo e atat de predictibila si lipsita de imaginatie ca eram la pagina 24 si ma intrebam de ce mai citesc plictiseala asta.

De asemenea are onoarea de a fi una din cele mai urate benzi desenate pe care le-am citit. Autoarea stie sa deseneze numai trei expresii: zombie, blush si zombie blush. Caracterele sunt rigide si inexpresive, ca niste papusi barbie puse in diferite pozitii. Bineinteles, faptul ca nu stapaneste  anatomia nu ajuta. Nu e in stare sa deseneze un profil fara sa para ca le taie personajelor jumatate din cap (desi faptul ca le lipseste jumatate din creier explica dialogurile cretine). Incearca sa deseneze chipuri frumoase (feminine, alea masculine sunt la pamant), dar ii ies ciudatanii cu ochi prea mari si guri strambe.

Reclame

2 gânduri despre „Atrocious Fairy Tales for Adults – Morizono Milk si Murasaki Kyakuro

  1. Incearca manga Ludwig Kakumei, e o interpretare mai funny si usor sadica a povestilor arhi-cunoscute la nivel mondial. Nici aceea nu este tocmai pentru mititei, dar nu e ceva extrem.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s