OMFG OneManga se inchide

 Onemanga e fortata sa se inchida. Se pare ca retardatii care conduc copaniile vestice de publicare a banzilor desenate s-au gandit ca asa o sa-si creasca vanzarile. Niste cretini. Onemanga era aici de ani de zile. 1000manga se inchide si el.

Corporatiile astea de tot cacatu. Nu sunt in stare sa traduca o manga ca lumea. Nu sunt in stare sa publice o singura chestie fara cenzurari. In loc sa le fie rusine ca fanii, niste persoane care nu castiga absolut nmic din asta, niste neprofesionisti ii fac de cacao dpdv al calitatii ei vor sa-i inchida. Ca sa nu mai vorbim de preturi. Daca in Japonia un volum din Death Note e 15 lei (la economia lor), deci super ieftin, aici ajunge cu 70 de lei. Cu tot cu transport cred ca ar fi mai ieftin sa comand originalele din Japonia. Si mai rapid. Sunt serii care imi plac si care nu or sa fie niciodata licentiate. Sunt serii care imi plac, sunt licentiate, sunt complete, dar dureaza ani de zile sa le publice peste ocean.

Volumul nelicentiat pe care il citesc eu online nu e ‘tot o carte pe care autorul nu primeste bani’ ci e o carte pe care autorul oricum nu o sa primeasca bani in veci.

Nu credeam ca o sa se ajunga vreodata aici.

1

Anunțuri

2 gânduri despre „OMFG OneManga se inchide

    • Bine dude, uite acuma invat dictionaru de japoneza, pana diseara o sa vorbesc mai bine decat nativii, maine ma mut in Japonia, poimaine… de fapt, daca as fi acuma in Japonia n-as mai avea problema asta. Oricum pe onemanga cred ca am fost cam de doua ori in 4 ani, dar ma enerveaza asa, in principiu, ca n-au de ce sa interzica bd-uri care nici nu sunt publicate in engleza si nici nu vor fi vreodata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s