Running on empty

Arta 8

Plot 8.5

Autor Kim Jea Eun

Status 2 volume, complet

Aveam nevoie de o pauza de la Battle Royale si asta a fost tocmai buna.

Arta e draguta – nici nu putea fi altfel avand in vedere ca e coreeana si in plus e full color. La inceput ma enervau culorile alea, da m-am obisnuit. As fi preferat traditionalul alb negru sau macar sa fi fost colorat cu tempera.

Alt lucru care merita mentionat e combinarea de fotografii cu desene, nu e prima data cand ved chestia asta, dar e prima data cand ocupa atata loc.

Plotul e asa de dulce ca-mi da carii. Nu e cine stie ce, dar personajele se schimba, cresc pana la sfarsit si m-a facut sa il termin fara sa-mi dau seama si sa-mi para rau ca nu mai aveam pagini de citit. Nu stiu de ce e shonen ai avand in vedere ca cei doi sunt doar prieteni. Pana la final nu se ating, nu se saruta, nu-si spun ca se iubesc etc.

Un elev de 18 ani e pe punctul sa se arunce de pe o cladire cand vede un tip pe alta cladire facandu-i poze. Se enerveaza si merge sa-l bata. Se pare ca fotograful era suspectat de crima si fugea de politie. E luat ostatic cand navalesc politistii peste ei si fug impreuna vreo 6 luni. Singurul lucru care nu-m place e ca e prea scurt (volumele au cate 6 capitole a cate 16-17 pagini) si ca e singurul shonen ai al autoarei.

Reclame

Un gând despre „Running on empty

  1. Pingback: Happy ending – Lee Kyung Ha « Lehamitea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s