Kamakiri

Arta 5 (pe alocuri 6)

Plot 3 (pt. ca are potential)

Autor Konami Shouko

Status 1 volum, complet

Singura parte buna e ca se citeste rapid. Arta e decenta.

Altfel plictisitor si cand nu e plictisitor e ridicol. Imi pare rau, ca putea sa iasa ceva foarte ca lumea din subiectul asta.

 Citisem mai demult un hentai cu o tipa care vroia s-o dea pe fi-sa la slave training din motivu ca ea e masochista, sangele ei pluteste in fiica-sa ergo fiica-sa e masochista si ea doar o ajuta sa-si descopere latura. Ei, asta e versiunea watered down pt. audientele mai tinere. Si shonen ai.

Personajul principal e obsedat de gaturi. Adica vrea sa stranga oamenii de gat si sa fie strans de gat. Aflam din aceasta manga ca asphyxiophilia e ereditara. Se transmite prin sange, el o are de la ma-sa. But be not afraid, in cele din urma e vindecat. Pentru ca e asa de usor sa te vindeci de preferintele sexuale. Ar trebui sa foloseasca chestia asta pe pedofili.

Ce vroia sa spuna aici e ca el, de fapt, nu era cu strangulatu, da din cauza unei traume din copilarie vrea el cu d’astea. Cand trece peste trauma nu-i mai trebe. Decat c-a dat-o in bara asa de rau autoarea la cum a manuit faza asta ca trebuia sa-i dau 1, nu 3.

Desi arta e decenta, e cam prea putina. Exista acolo o pagina care are un background din photoshop pe ea si un singur cuvant „here” parca. Adica nici macar nu incearca sa sublinieze ceva, o idee sau sa aiba vreun sens pagina aia goala, probabil autoarea avea prea multe pagini de umplut si s-a gandit ce-ar fi sa scrie un cuvant pe pagina. Nici restu nu sunt cine stie ce, majoritatea avand doua, maxim trei paneluri. Mult prea multe au chiar un singur panel. Presupun ca e un progres totusi, de la un cuvant, la un desen.

La sfarsit are un oneshot shoujo de vreo 5 pagini care mi-a placut mai mult decat povestea principala.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s