Battle Royale volumele 9 si 10

Mi-am dat seama ca despre toti am avut flashbackuri inafara de cele trei personaje principale. Sigur, sunt oferite niste informatii de background, dar nici pe departe atat de detliate cat ar fi normal avand in vedere ce ei sunt pres. principale. Incepe sa-mi aminteasca intr-un fel de Harry Potter. Tipu asta cu inalte concepte morale bla bla a scapat de moarte printr-un noroc chior de mult prea multe ori. Fara sa omoare pe nimeni sau macar sa traga in directia cuiva cu intentii criminale. Si cand in sfarsit se decide sa impuste si el pe cineva nu mai are gloante. Call me crazy but I think we have a winner. Dupa cum arata lucrurile acuma or sa ajunga aia trei in final si dupa aia doi o sa se sinucida sau ceva si el o sa castige. Sau ceilalti doi or sa fie omorati si el o sa se lupte cu the big bad guy one on one si o sa castige. 

Daca in primele volume am avut senzatia ca adevaratul dusman sunt soldatii si grasu slinos care-i urmareste ca un Dumnezeu gata sa ucida,  acum acesta dispare aproape complet si sunt bagati mai mult in seama cei care joaca. Ei sunt dusmanii acum.

Au mai ramas vreo 7 supravietuitori. Cele trei personaje principale, doi care joaca si inca doi care au avut noroc. Cred ca astia din urma o sa moara rapid.

Pana acum am avut cred ca toate tipurile de oameni imaginabile. Psihopatu, tarfa, geniul,clownul, grasu cu complexe, bagatasu cu complex de superioritate, bogatasu cu complex de inferioritate, otaku, gameru, the religious nutcase, manipulatoru, deviantu sexual, obsedatu sexual, bruta fara minte… Ceea ce am face sa cred ca clasa aia a fost aleasa special din motive de marketing si nu trasa la sorti.

Vedem un pic din reactia unor parinti pe care chestia asta ii distruge, o schimabare binevenita fata de backgroundurile obisnuite.

Soundtrack:

Highway to Hell, ‘cause that’s where we’re heading babe

1. nothing wrong with me

2. nothing wrong with me

3. nothing wrong with me

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s