Battle Royale volumele 3 si 4

De alaltaieri mi s-a mai domolit criza de OMG!!!OMG!!!OMG!!!THIS IS THE COOLEST THING EVER!!!! si am mai citit doua volume.

Destul de multe lucruri se intampla in astea doua volume. Se pare ca desi tipu gras si slinos care a facut instructia a spus ca sezonul trecut castigatorul a fost o fata acesta se afla pe insula. Din nou. Asta nici macar ghinion nu se mai poate numi.

Deja au murit 20 de oameni. Asta inseamna aproximativ 1 per capitol si ma face sa ma intreb ce o sa se intample in celelalte 120 de capitole care au mai ramas.

Avem iar flashbackuri. Doua suflete care au fost mereu acolo fara sa se vada si acum e mult prea tarziu. Faza asta mi-a adus lacrimi in ochi.

Altii cad in nebunie si paranoia. Stiu ca astia n-o sa reziste mult, totusi incepe sa-mi para rau pentru ei cand incep sa-i cunosc mai bine.

Unii, putini, se distreaza ca niciodata.

Incursiunile astea psihologice in mintile micilor nostri criminali face din manga asta o capodopera. Altfel ar fi doar o alta banda desenata plina de gore in care vezi o bucatica de creier ici, una colo si putin iti pasa pentru ca personajele nu sunt altceva decat porci de sacrificiu.

In momentul asta am mai multi favoriti si abia ma abtin sa merg la ultimul capitol si sa vad ce se intampla. Totusi cred ca o sa merite asteptarea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s