Care sunt pensiile nesimtite? Toate

Trollian vrea sa-i omoare pe pensionari. Pana la urma, nu produc, nu merita sa traiasca. Nu produc, fac umbra degeaba pamantului.  Azi la Sinteza zilei Vali Stan explica cum si 10 lei dintr-o pensie poate sa puna stop unei vieti.

Legea asta imi aminteste de criminalul care a ingropat de vie o fata si dupa aia a sustinut ca nu el, ci natura a omorat-o. El cand a pus-o acolo in pamant ea era vie. Ce e vina lui ca ea nu putea sa respire sub pamant. Asa si aici: ce e vina lu Trollian ca batranii nu pot trai cu aer? Mai exista cazuri. Sa faca bine sa ia exemplu.

E vina lor ca sunt pensionari.

Profii il votau pe Base acu 6 luni fiinca se bucurau ca le mareste salariile cu 50%.  Acu nu sunt multumiti. Vor sa boicoteze anul scolar, sa nu mai puna note in catalog, sa nu incheie medii. O sa-i pese lu mutu. Tot noi copii platim pentru prostia si ignoranta specifice profilor romani.

Data trecuta cand au facut greva au anuntat-o cu o luna si ceva inainte si i-a durut in cur pe toata lumea. A trecut neobservata. Pe cand greva soferilor RATB, maaama, isterie, non stop direct la TV…

Jur ca sunt penibili oamenii aia. Patetici. Niste caini care se umilesc pentru un colt de paine. Avem profesorii pe care-i meritam. Oamenii astia formeaza generatiile viitoare asa ca sa nu se mai intrebe nimeni ce se intampla cu tinerii de azi.

sclav^

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s