Cum si de unde a inceput criza si cand o sa se termine

Vorbeam ieri cu o colega ingrijorata ca n-o sa mai aiba ma-sa ce sa-i dea de mancare ei si lu sora-sa care ma intreaba de unde a inceput criza asta? De unde a venit?

Mi-am dat seama ca nu stiu ce sa-i raspund. Bine, a venit din America, dar de ce e intraga lume afectata in halul asta?

Raspunsul e incredibil de simplu. Din cauza lacomiei bancilor (jew owned).

Acestea au acordat imprumuturi imense unor oameni care nu puteau sa plateasca. Deoarece nu puteau sa plateasca bancile le-au luat casele (preturile caselor erau in crestere si bancile credeau ca Profit!!).  Dar tot mai multi oameni nu puteau sa plateasca si tot mai multe case erau detinute de banci, ceea ce a dus la scaderea preturilor acestora, plus ca nu el cumpara nimeni.

Prin urmare bancile au dat faliment. Intreaga economie a Americii a avut de suferit din cauza asta. Bancile din Europa au avut si ele de suferit. Nu se mai imprumutau intre ele. Nu mai acorda imprumuturi oamenilor.

Stiu pe cineva care a facut credit pe casa si acum banca il preseaza sa faca si pe masina pentru ca, casa nu mai valoreaza ca atunci cand a facut creditul.

In fiecare luna Trollian anunta iesirea din criza. Totusi parca in fiecare luna e mai rau. Cand vom iesi cu adevarat din criza?

Anatol Basarab, unul din cei mai buni numerologi din lume, dupa parerea mea, sustine ca asta o sa se intample in 2020 si va aduce o noua ordine mondiala, Rusia luand locul Americii ca super putere.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s