Trollian Basescu loveste din nou

Printr-o lovitura surpriza: nu se vor mari taxele (decat peste cateva luni), dar scad salariile profilor, politiei, medicilor si functionarilor. Cu mult. Probabil acum ei trebuie sa gaseasca o modalitate sa traiasca cu aer.

Profii au facut o greva miercurea trecuta, de o zi, ca sa-i sperie cica. Si uite rezultatu. E clar vina lor. Nu numai ca nu li s-au marit salariile, dar le scad cu un sfert.

Am vazut zilele trecute o pensionara la tv care primea 600 de lei. Dupa ce isi platea facturi, intretinere ii mai ramaneau 40 de lei pentru mancare. Isi cumpara un kg de cartofi care trebuiau sa-i ajunga o saptamana. Isi cumpara doua mere care trebuiau sa-i ajunga 4 zile. Cumva, cumva reusea sa traiasca cu 40 de lei. Daca ii scad 80 de lei din pensie ce o sa faca?

Stiu profesori cu salar de 7 milioane. Lor li se taie 25%. Cunosc o familie de 4 oameni, ambii parinti profesori care ramaneau cu 4 milioane dupa ce plateau facturi si credite. Presupunand ca au salarul amxim pe care il poate primi un profesor, 16 milioane, – 8 milioane la amandoi, clar nu o sa se mai ajunga cu alea 4 cu care traiau toti o luna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s