Porno

In mare lume manga acest segment este cel foarte important.

Acopera orice fetis/pozitie/situatie/parteneri la care se poate gandi omu.  De la pantsu pana la baby fuck, rape, loli, zoo, furry.

In loli de obicei faza cu ‘s-a dat tipesa aia buna care avea patru ani la mine’ e mai mult decat adevarata (you know it’s ok if she makes the first move) . Fetitele sunt asa de mici ca te intrebi unde le incape alora pula. Pana iti dai seama ca asiaticii o au mica. They found a way to use this in their advantage.  And can a four year old even orgasm?

Daca fata are peste 9 ani sigur are niste tate de tre sa le puna intr-o roaba ca sa se poata deplasa.  Si orice adiere de vant o face sa se ude asa de tare ca zici ca tocmai a futut-o un elefant. Si le place intotdeauna. Nu pot sa subliniez asta indeajuns. Chiar daca sunt violate. Mai ales daca sunt violate.

Un fetis foarte popular e sau sunt, used pantsu. Pantsu. Chilotei, preferabil cu pete de urina, pe un fundulet cat mai dragut. Dar astia deja sunt omniprezenti, nu stiu daca se mai poate numi fetis.

Pe myincesthentai.com sunt la orice ora din zi si din noapte cel putin 100 de utilizatori. Am gasit o manga care nu avea incest dar BDSM-ul era la putere. Barbatii violau si doreau sa impregneze femeile pe care puneau mana mai ceva ca pe loli irl din Afganistan. (See? where there’s a will, there’s a way. Such little things like religion, place and law do not matter.) Si ele erau „Da, stapane, impregneaza-ma.”  Pe coperta volumului 2 e una insarcinata in 10 luni dupa cum arata, but I’m too chicken to download it. Am suferit destul azi. Am citit comm-urile. Se pare ca tipa cu bebelusu si cu tatal bebelusului Happy Threesome bdsm style and breast feeding both of them (deci aici se ascundea incestu, in ultimele 2 pagini cu 250 de pagini de pregnant sex inainte). Shit. Puteam sa traiesc si fara sa stiu asta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s