Asemanari dintre Twilight si Harry Potter

E nebunia asta cu Twilight acuma si subiectul asemanari rasare mereu. Si ma enerveaza. Pentru ca ele nu exista.

Oamenii spun ca ele constau din statutul autoarelor inainte sa publice cartile si sa devina cunoscute,  din faptul ca prezinta personaje cu puteri supranaturale,  care infrunta personaje negative tot cu puteri din astea… Amandoua sunt serii, se vand foarte bine (toata seria Twilight = HP vol7)…

A convins pe cineva? De ce?  La fel de bine am putea compara Twilight cu Biblia. Adica si Noul Testament are 4 carti, se adreseaza unei categorii specifice, personajul principal are puteri supranaturale si trebuie sa salveze lumea de un personaj negativ… Autorii (desi pt mine asta nu e un argument) ar fi ramas niste nimeni daca nu le scriau, succesul mondial…Wow sunt mai multe decat la Harry Potter!!11!!

Si nu inteleg de ce e comparat cu HP cand ar trebui sa fie comparat cu Cronicile Vampirilor, din moment ce sunt despre vampiri?

Reclame

3 gânduri despre „Asemanari dintre Twilight si Harry Potter

  1. Ma bucur ca un post de pe blogul meu a nascut atatea controverse incat sa nasca noi posturi pe blogurile vizitatorilor mei. Apropo, comic postul tau ! 😀

  2. La fel se simte un fan LOTR cand filmele/cartile sunt comparate cu HP. LOTR e un univers complet, cu limbi complete ale raselor, cu istorii complete si o panoplie legendara extraordinara. Nu am nimic cu fanii HP dar nu se compara. Si cred ca Harry a crescut cam mare ca sa se mai joace cu bagheta aia ^^ Totusi, daca m-ar inchide cineva intr-o camera si m-ar pune sa aleg intre HP si Twilight, as alege HP. E mai putin enervat iar fanii HP nu sunt atat de agasanti. Hehe.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s